Banner

Onder de aandacht:

CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.

 

Toonzaalbezoek op afspraak

Sanmedi is op werkdagen geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot en met 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot en met 16.00 uur.

Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal. U dient hiervoor wel van tevoren een afspraak te maken! U weet dan zeker dat de toonzaal beschikbaar is en dat we tijd hebben om u te woord te staan en te adviseren. Ons telefoonnummer is 0251-316482.


U kunt zelf een routebeschrijving maken door hieronder op de link "Hier naartoe" te klikken en uw adresgegevens in te voeren.


Grotere kaart weergeven

Klik op de TomTom button om Sanmedi bv in uw TomTom navigatie systeem op te slaan: Add-To-TomTom

U bent van harte welkom!