Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Indienen service aanvraag

Hoe goed een apparaat ook is, er komt een moment dat er service aan nodig is.
Om de service aanvraag snel en efficiënt te laten verlopen heeft Sanmedi de online servicemodule geïntroduceerd.


icon_09

Nieuwe service aanvraag indienen


Lees onderstaande voorwaarden eerst door om misverstanden te voorkomen


Reparaties
worden door ons uitsluitend door tussenkomst van groothandel / installateur of gemeente, afdeling WMO in behandeling genomen. Om aanspraak te maken op garantie dient een aankoopfactuur te worden overlegd.


Garantievoorwaarden

Sanmedi bv verbindt zich ertoe binnen een periode van 1 jaar vanaf de factuurdatum materiaal- en fabricagefouten te verhelpen.
Het verhelpen van storing onder garantie vindt uitsluitend plaats, indien aan de garantievoorwaarden van Sanmedi bv wordt voldaan. De garantie heeft geen betrekking op fouten of beschadigingen die een direct of indirect gevolg zijn van normale slijtage, verkeerde bediening, misbruik, gebrekkig onderhoud, gebruik van ongeschikte schoonmaakmiddelen, foutieve montage of demontage. De garantie dekt geen schade, die een andere oorzaak heeft dan materiaal- en fabricagefouten. De garantie dekt evenmin gevolgschade, d.w.z. schade aan andere zaken, die het product in verband met een eventueel ongeval veroorzaakt.

Productinformatie
Het komt wel eens voor dat onze servicedienst bij een apparaat wordt geroepen dat niet onder onze productgroepen valt. In veel gevallen hebben wij niet voldoende verstand en geen onderdelen om de service uit te voeren. De eindgebruiker zal daardoor langer moeten wachten en een nieuw servicetraject moeten ingaan voor er hulp geboden wordt en wij zijn genoodzaakt een factuur te sturen voor de gemaakte uren terwijl we geen hulp hebben kunnen bieden.
Het is daarom van belang dat er vooraf goed wordt gekeken of het een artikel betreft van Sanmedi bv. U kunt dit aan de hand van plaatjes op de website proberen te achterhalen, aan de hand van de factuur, via de vaak gestelde vragen (FAQ) op de servicesite of u kunt bij de service aanvraag een foto meesturen zodat onze medewerkers u verder kunnen helpen.


Servicecontract

Voor de Sanmedi Circumani Uspa en de Closomat biedt Sanmedi bv een mogelijkheid aan voor het afsluiten van een servicecontract.
Om de douchewc's optimaal te laten functioneren en slijtage van onderdelen in een vroeg stadium op te sporen en te vervangen om vervolgschade te voorkomen, bieden wij de mogelijkheid een servicecontract af te sluiten. Op onze website of op het formulier “servicecontract” dat ook meegeleverd is met uw nieuwe apparaat, kunt u lezen hoe het in zijn werk gaat.
Het contract kan worden afgesloten door de rechtmatige eigenaar van de douchewc. In veel gevallen zal dit de gemeente van uw woonplaats zijn. In dat geval kunt u dit formulier aan hen overhandigen, waarna zij de keuze hebben welk servicecontract ze eventueel willen afsluiten.
Indien u de gegevens van uw contactpersoon bij de WMO ook invult, zullen wij contact opnemen om de aanvraag voor u uit handen te nemen.

servicecontract _Circumani_Uspa_7000+

servicecontract_Closomat

Types douchewc's
(klik op de afbeeldingen om direct bij de vaak gestelde vragen te komen)

Closetzitting met onderdouche en föhn

washair100_klein.jpg

De Sanmedi Circumani Washair 100, de Keramag Electronic is
Het betreft een closetzitting met onderdouche (SA-57700), vaginale-onderdouche en föhn en is te bedienen op het bedieningspaneel. Op dit bedieningspaneel zit een stopknop met daaronder 3 knoppen om de familiedouche, föhn en vaginaledouche in werking te zetten en een draaiknop voor de straalkracht van het water in te stellen.
 

Dit apparaat is geleverd tot november 1996.
 

Optioneel geleverd met diverse afstandsbedieningen:
SA-5780: afstandsbediening met tiptoetsen
 

Circumani5000_klein.jpg

De Sanmedi Circumani 5000 serie is de opvolger van de Sanmedi Washair 100, de Keramag Electronic.
Het betreft een closetzitting met onderdouche (SA-5770) en föhn, of onderdouche en geurafzuiging (SA-6000) en te bedienen op het bedieningspaneel. Op dit bedieningspaneel zijn 6 te activeren groene ledlampjes aanwezig, 3 voor de warmte van het water in te stellen, 3 voor de warmte van de föhn in te stellen en een draaiknop voor de straalkracht van het water in te stellen.
 

Dit apparaat is geleverd tussen november 1996 tot juli 2006.
 

Optioneel geleverd met diverse afstandsbedieningen:
SA-5780: afstandsbediening met tiptoetsen
SA-5790: afstandsbediening met paddestoelknoppen
SA-5795: voetbediening met grote paddestoelknoppen
 

Circumani6000_klein.jpg

De Sanmedi Circumani 6000 is de opvolger van de Sanmedi Circumani 5000 serie.
Het betreft een closetzitting met onderdouche, vaginale onderdouche, föhn, geurafzuiging en is zowel te bedienen op het bedieningspaneel als op de afstandsbediening. De zitting is herkenbaar aan een ovaal infraroodvenster (herkenningsoog) aan de achterzijde, op het bedieningspaneel zijn onderdouche en geurafzuiging in en uit te schakelen en de straalsterkte van de onderdouche kan harder en zachter worden gezet d.m.v. - /+ toetsen, alle andere instellingen worden ingesteld en vastgezet indien gewenst via de afstandsbediening.
 

Dit apparaat is geleverd tussen juli 2006 en juli 2009
 

Optioneel leverbaar is de vereenvoudigde afstandsbediening SA-6100.
 

Circumani6000+_klein.jpg

De Sanmedi Circumani 6000+ is de opvolger van de Sanmedi Circumani 6000.
Het betreft een closetzitting met onderdouche, vaginale onderdouche, föhn, geurafzuiging en is zowel te bedienen op het bedieningspaneel als op de afstandsbediening.


Dit apparaat is leverbaar sinds juli 2009


Er zijn ook uitvoeringen met speciale stabilisatienokken onder de zitting, dit is alleen een optie bij de 6000+ serie (SA-6200+ en SA-6300+) en er is een vereenvoudigde afstandsbediening optioneel mogelijk (SA-6100+ en SA-6300+).

Circumani7000+_klein.jpg

De Sanmedi Circumani Upsa 7000+ is een uitvoering met bedieningspaneel aan de rechterzijde (als je erop zit), zonder afstandsbediening, voorzien van onderdouche, vaginale onderdouche, geurafzuiging en verwarmde zitting.
 

De Sanmedi Circumani Uspa 7000+ is ook leverbaar met stabilisatienokken onder de zitting (SA-7020+). Voor de 7000+ serie is ook een verlengde zitting met deksel leverbaar.
 

Dit product is leverbaar sinds oktober 2010.
 

Circumani7100+_klein.jpg

De Sanmedi Circumani Upsa 7100+ is een uitvoering zonder bedieningspaneel, met afstandsbediening, voorzien van onderdouche, vaginale onderdouche, geurafzuiging en verwarmde zitting.
 

De Sanmedi Circumani Uspa 7100+ is ook leverbaar met de optie vereenvoudigde afstandsbediening (SA-7110+) en een zitting met stabilisatienokken (SA-7120+). Voor de 7000+ serie is ook een verlengde zitting met deksel leverbaar.
 

Dit product is leverbaar sinds oktober 2010.
 

Closetcombinatie met geïntegreerde onderdouche en warme luchtdroging

Closomat_Samoa_klein.jpg

CLOSOMAT Samoa (staand model) of Rio (wandhangend model), een compleet automatische closetcombinatie.
 

De Closomat wordt bedient door het indrukken van een van de elleboogtoetsen achterop het reservoir of d.m.v. een van de afstandsbedieningen die optioneel leverbaar zijn.
 

De Closomat Rio kan ook geplaatst zijn in combinatie met een elektrisch hoog-laag systeem.
 

Deze uitvoeringen zijn geleverd tot april 2005
 

Closomat_PalmaVita_klein.jpg

CLOSOMAT Palma Vita (staand model) of Lima Vita (wandhangend model), een compleet automatische closetcombinatie.

Deze modellen zijn uitgevoerd met een warm-water-onderdouche, voorzien van een ingebouwd pompsysteem dat zorgt voor constante waterdruk en een föhn voor warme luchtdroging. Voor en na gebruik van de onderdouche wordt het douchekopje automatisch gereinigd met water. Bij gebruik door dames is de Closomat optioneel uit te breiden met een maternity douche (De douchearm heeft dan twee sproeiopeningen, waarbij gelijktijdig anaal en vaginaal gespoeld wordt).

De Closomat wordt bedient door het indrukken van een van de elleboogtoetsen achterop het reservoir of d.m.v. een van de afstandsbedieningen die optioneel leverbaar zijn.

De Closomat is standaard uitgevoerd met een stabilisatierand onder de zitting.

De Closomat Lima Vita kan ook geplaatst zijn in combinatie met een elektrisch hoog-laag systeem.
 

De Closomat Palma- en Lima Vita zijn leverbaar sinds april 2005


Relevante nieuwsartikelen