Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.

 

Overname Sanmedi bv

Geachte relatie,
 

Graag brengen wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen Sanmedi B.V.
 


Per 1 januari jl. is Sanmedi B.V. in andere handen overgegaan. De nieuwe eigenaren zijn Peter Jonker en zijn echtgenote Monique Eijke. Peter heeft een achtergrond in de installatietechniek en Monique in de zorg. Een zeer goede combinatie voor Sanmedi! Binnenkort maken ze graag kennis met u.
 

Na het vertrek van directeur/eigenaar Jeroen den Butter naar Canada in 2011 heeft bedrijfsleider Marcel Oud de dagelijkse leiding gekregen, ondersteund door adviseur Klaas Jan van Vuure en de rest van het Sanmedi team. Marcel en Klaas Jan hebben eind december aangegeven hun ambities buiten Sanmedi te willen realiseren. Zij verlaten het bedrijf per 1 februari a.s. Vervanging voor Marcel en Klaas Jan is inmiddels gerealiseerd. Ook is er versterking geregeld voor de afdeling service, ombouw en werkvoorbereiding en het magazijn. De nieuwe namen zult u binnenkort vernemen.
 

Peter en Monique zullen Sanmedi op een prettige en professionele manier leiden, waarbij continuïteit en kwaliteit van dienstverlening altijd prioriteit heeft. Zij gaan graag in gesprek met u! Ze zijn bereikbaar via:
 

Peter: pj@sanmedi.nl 06-12303131
Monique: me@sanmedi.nl 06-15446794
 

De recente ontwikkelingen garanderen groei en een stabiele toekomst voor Sanmedi bv Wij zien ernaar uit om onze relatie met u op een waardevolle wijze te continueren!
 

Met vriendelijke groet,
 

Jeroen den Butter
Peter Jonker
Monique Eijke
 


Relevante nieuwsartikelen