Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Recall Profilo Smart armleggers

Het management van Profilo Smart uit Ierland laat weten dat er mogelijk problemen zijn met armleggers die verkocht zijn in de periode van 2012 tm oktober 2016. Er zal contact gezocht worden met bedrijven en instellingen die armleggers hebben afgenomen in deze periode.


Producten die mogelijk problemen hebben, zullen worden gecontroleerd en afhankelijk van het probleem worden gerepareerd of vervangen.

 
Indien u in het bezit bent van Profilo Smart armleggers of Profilo Smart douchezitjes met rugleuning en armleggers die geleverd zijn in bovengenoemde periode, verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen via telefoonnummer 0251-316482. 
 
Wij danken u voor uw medewerking en verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Relevante nieuwsartikelen