Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Waar kan ik naar de wc?

Dat is de vraag die veel mensen zich stellen als ze onderweg zijn. Met zo’n 6400 openbare toiletten is het aanbod te klein voor het aantal inwoners en bezoekers van ons land.


De vraag naar meer publiek toegankelijke toiletten wordt steeds groter, mede door mensen met een medische aandoening als stoma of pouch en buikpatiënten. Het niet op tijd naar het toilet kunnen gaan geeft niet alleen de gênante ongelukjes, maar het kan ook leiden tot chronische aandoeningen. Dat wens je toch niemand toe. Via het platform www.waarkaniknaardewc.nl ligt de vraag om meer toiletruimtes openbaar te maken.
 

Ook Sanmedi opent zijn deuren voor mensen met hoge nood. De toegang tot ons pand en de toiletruimte is rolstoelvriendelijk. Wij beschikken over een elektrisch in hoogte verstelbaar zorgtoilet met onderdouche en warme luchtdroging, maar we stellen ook een stomatoilettafel beschikbaar voor diegene die op hygiënische wijze het stoma wil verzorgen. 

Via de HogeNood app zijn alle toegankelijke toiletten op een smartphone terug te vinden.

De HogeNood app is te downloaden via de  Google Play store of  de App store.
 

Hoge nood in de buurt van Uitgeest? Neem op de A9 de afslag Uitgeest Noord/Akersloot. U vindt ons op het industrieterrein op de Populierenlaan 59. Onze toiletten zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. Schroom niet om aan te bellen, we heten u van harte welkom.