Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden

 

Super gemotiveerd na een aantal sessies teamcoaching

Misschien lijkt het voor een buitenstaander niet zo belangrijk om te melden, maar de praktijk blijkt anders.


Door de overname van Sanmedi bv begin dit jaar, is het team in samenstelling en grootte veranderd. Nieuwe en oude werknemers en een nieuwe directie die aan elkaar moeten wennen, hun plekje in het team moeten vinden. Allemaal mensen met een eigen visie, eigen manier van werken, eigen doelstelling en allemaal met hun eigen waardevolle kennis.


Om optimaal gebruik te maken van ieders kwaliteiten, is het nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Daar is onderling vertrouwen voor nodig, inzicht op de werkzaamheden en samenwerking. Die combinatie is van essentieel belang om een team te vormen en als team goed te kunnen functioneren.


Annemarieke en Sophie van coachingsbureau Licht & Luchtig hebben een aantal sessies geleid om alle medewerkers van Sanmedi een duwtje in de juiste richting te geven. En met positieve uitkomst.
 

De naam Sanmedi staat voor kwaliteit van dienstverlening én producten!

Ons kleine team professionals is empathisch en creatief in maatwerk-oplossingen.