Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Sanmedi betrokken bij internationaal onderzoek

Sanmedi is vanwege haar expertise, gevraagd te participeren in een Europees AAL onderzoek naar de beschikbaarheid van toegankelijke toiletten in (semi) openbare ruimtes. De werknaam van dit kleine voorbereidende onderzoek is Toilet4me. Wij zijn natuurlijk super trots op onze deelname!


AAL staat voor Ambient Assist Living: door het gebruik van intelligente producten en het aanbieden van diensten op afstand, waaronder zorgdiensten om ouderen langer thuis te laten wonen door hun autonomie te vergroten en hen te helpen bij het uitvoeren dagelijkse activiteiten. Het project wordt gefinancierd door de Europese Unie en in Nederland loopt de financiering via ZonMW.

Het Toilet4me project richt zich op ouderen en de behoeften die ze hebben bij het gebruik van een toilet buitenshuis in semi-openbare omgevingen zoals winkelcentra, musea, theaters, maar ook in horecagelegenheden of hotels en vakantieparken.
 

Het consortium bestaat uit projectleider Technische Universiteit Wenen (TU Wien), Carecentre software (Oostenrijk), Resto VanHarte (Nederland), Instituto Pedro Nunes (Portugal), Beia Consult Int. (Roemenië), Caritas Diocesana de Coimbra (Portugal), Sanmedi bv (Nederland) en IHCare (Portugal).
 Klik hier voor meer informatie op de officiële website

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Eijke: me@sanmedi.nl of 0251-316482.
 


Relevante nieuwsartikelen